mmaa joanmileliremònicamartínezarquitectes
Som un estudi d’arquitectura i disseny integral d'arquitectes associats, joves i amb experiència en el disseny i la construcció. Oferim els nostres serveis per a:

Projectes d’obra nova, reforma, rehabilitació, interiorisme, decoració, diseny d’exteriors i urbanisme.

Participació en totes les fases de projecte que es sol.liciti: disseny de les primeres idees, elaboració del projecte tècnic per sol.licitar les llicències, direcció de la obra de construcció, projecte d’interiorisme i decoració, gestió/coordinació legal, administrativa i tècnica.

El procés projectual consisteix en la transformació de les necessitats de cada client en una forma física construible, segons l'emplaçament del projecte i els condicionants urbanístics i normatius; a més l’arquitecte considera els aspectes artístics segons el seu propi criteri i estil i amb conformitat amb el client.
Cada encàrreg és diferent i per tant els projectes han de dissenyar-se a mida: per això s’ofereix un tracte personalitzat amb les trobades amb el client necessàries fins arribar a la conformitat. S’elaboren maquetes de treball per exposar les propostes de disseny de manera comprensible.

Servei de disseny gràfic i imatge (imatges corporatives, logotips, targetes personals...)
Assessorament tècnic i elaboració de documents per tràmits legals: certificats, cèdules d’habitabilitat, llicències d'activitats, canvis d’ús, valoracions immobiliàries.
serveis ofertats